Tècnics esportius en Barrancs

Publicado en por David Parra

 

Aquest dilluns ha començat el bloc específic de Barrancs a l’ Institut de la Pobla de Segur. Any darrera any es superen les expectatives d’inscripcions, convertint IES de Pobla de Segur com a centre de referència en els cursos de Tècnics Esportius.

 

Viu-de-LLevata--24-.JPG

De vegades en pregunto si haurà feina per tothom, tot i que els futurs tècnics es reparteixen per tota la geografia espanyola, no deixa de sorprendrem.

Es obvi l’ interès de tots per aprendre ja que estar en formació representa un esforç molt gran tants pels que comença’n en el mon del guiatge a la muntanya com per aquells que ja estan treballant sense títol i busquen regularitzar la seva situació professional ( un aplaudiment, entre tots hem de lluitar per acabar amb l’ intrusisme ).

 

Tornant al curs, aquesta primera setmana hem alternat les classes teòriques amb les pràctiques de seguretat i autorescat. La setmana vinet treballarem per tallers: de seguretat, conducció, entrenament de la tècnica pel descens de barrancs, aigües vives, equipaments i autorrescat, amb alguna classe a l' aula per la tarda de teòrica o per aclarir dubtes.

I l’altre a La Sierra, aquí ja els aspirants han de començar a donar-ho tot i ficar-se a la pell de guia....

 

 

           Molts ànims a tots... i ens veiem pels barrancs !!!!

 

Infern--1--copia-1.JPG

Barranc-de-Moro---Congost-de-Serradell---2-.JPG

Etiquetado en Barrancs

Para estar informado de los últimos artículos, suscríbase:
Comentar este post